reparagen | Phycocyanine
16110
page,page-id-16110,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Phycocyanine

process7

Unieke Formule met Phycocyanine

Phycocyanine is een pigmentmolecule uit de lichtabsorberende phycobiliproteïne familie. Alle phycobiliproteïnes zijn in water oplosbaar en kunnen daarom binnen de celmembraan voorkomen. Phycobiliproteïnes vormen clusters die zich aan de celmembraan hechten.

Soepel ouder worden

Phycocyanine in REPARAGEN heeft heel bijzondere eigenschappen die aan het licht kwamen afgelopen twintig jaar, en dit in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften. Het is langdurig ontstekingswerend zonder bijwerkingen, sterk ontgiftend en kan in aanwezigheid van curcumine glucosamine veel sneller doen werken. De kraakbeenkwaliteit en schokdempeffekt in de gewrichten blijft langer optimaal, zodat de souplesse veel langer blijft behouden!

Ook voor Sporters

REPARAGEN is een super kraakbeenbeschermer. De elasticiteit en weerstand van het kraakbeen blijft langer behouden. Dit is belangrijk omdat heel veel sporters recreatief sporten en vaak “midlife” met wat overgewicht plots intens gaan “weekend-sporten”. Na een week lang hoofdzakelijk sedentair te leven(achter pc, achter stuur van de wagen), kan men zich zo “soepel” beschermen bij het sporten met vrienden en in de club. Bij zaalsporten en harde ondergrond speelt REPARAGEN ook een belangrijk beschermende en herstellende rol.

Klik hier voor de Wetenschappelijke Publicaties