reparagen | Arthrospira Platensis
15338
page,page-id-15338,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Arthrospira Platensis

process5

Arthrospira Platensis

Arthrospira is een zeer specifieke blauwgroene wateralg. Van nature groeit deze in zeer mineraalrijke meren.
De Azteken kenden reeds de uiterst heilzame werking van gedroogd Arthrospirapoeder op het menselijk lichaam. Arthrospira is bijzonder rijk aan vitaminen, eiwitten, essentiële aminozuren, essentiële vetzuren en allerlei mineralen.
Arthrospira-algen blijken te beschermen tegen giftige concentraties van sommige chemische stoffen. De sterk ontgiftende werking en andere belangrijke werkingen zijn onder meer te danken aan een heel bijzonder bestanddeel, namelijk het Phycocyanine.

Tot op heden

Tot op heden kon Phycocyanine niet in voldoende concentratie en stabiel worden bekomen uit Arthrospira. Dankzij een unieke Belgische extractiemethode werd dit nu wel mogelijk.

Phycocyanine uit Arthrospira gaat sterk ontstekingen van gewrichten tegengaan. Phycocyanine versterkt én versnelt de werking van Glucosamine mede door een koppeling aan Curcumine

process6

Klik hier voor de unieke Formule met Phycocyanine